Maternity fashion from Antwerp, Belgium
Dressing precious moments since 1990
95% made in Antwerp
FREE SHIPPING ON ORDERS OVER 100,-
 • Nederlands
 • Over ons

  FRAGILE: MOOIE BELGISCHE ZWANGERSCHAPSMODE

  Fragile staat voor mooie zwangerschapskledij, modisch en stijlvol zonder in te boeten aan comfort. De prints en materialen zijn uniek en de kleuren worden zo uitgekozen dat er veel combinatiemogelijkheden zijn. Zwanger zijn is de belichaming van vrouwelijkheid en dat mag zeker getoond worden. De ontwerpen van onze zwangerschapskleding zijn erop voorzien om mee te groeien met je buik zodat je ze heel je zwangerschap én na de bevalling kan doordragen. Ook voor na geboorte voorzien we aangepaste kleding, zoals speciale borstvoedingsjurken. Bij Fragile vind je zeker iets waar je figuur mooi tot z’n recht komt!

  We vinden pasvorm, comfort en kwaliteit heel belangrijk. Daarom maken we al meer dan 20 jaar onze patronen zelf en wordt alles in ons eigen atelier uitgetest voor het in de winkel belandt. We werken met kwalitatieve materialen waardoor je lang plezier hebt van je Fragilestuks, ook na je zwangerschap. Op deze manier proberen we een steentje bij te dragen aan meer duurzame mode

  Dressing precious moments since 1990
  Nathalie Vleeschouwer richtte Fragile op in 1990 met een kleine collectie zwangerschapskleding. Zelf was ze amper 22 jaar, maar ze wist exact wat ze wou: praktische mode aanbieden die zwangere vrouwen mooi maakt. Een zwangerschap is voor elke vrouw een bijzondere periode die dan ook vraagt naar aangepast, flatterende outfits waar je je goed in voelt. Hiermee onderscheidde Fragile zich van de tentjurken en overalls die op dat moment het beperkte aanbod zwangerschapskledij domineerden.

  Het bedrijf Natale
  In het modehuis Natale zijn 2 collecties ondergebracht: Fragile & Nathalie Vleeschouwer. Beide zijn de creatieve geesteskinderen van ontwerpster Nathalie Vleeschouwer. Dagelijks zijn een 40-tal mensen voor en achter de schermen actief, van patroonmaakster tot webmaster. Door zo min mogelijk werk uit te besteden, wordt ervaring gebundeld en zijn alle processen goed controleerbaar.

  Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  Respect voor mens, milieu en maatschappij vormen een belangrijk onderdeel van de normen en waarden bij Natale. Onze producten worden gemaakt zonder kinderarbeid, onder aangename werkomstandigheden en met een eerlijk loon. Omdat het creatieve, het commerciële en het administratieve team onder één dak gehuisvest is in Antwerpen, blijft de impact op het milieu beperkt. Ook in de rest van de productieketen proberen we de impact op het milieu te minimaliseren. Daarom houden we het grootste deel van de productie nu al meer dan 20 jaar in België. De productie buiten Europa wordt geregeld door onszelf gecontroleerd.

  contact: [email protected]

   
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »